Zoeken naar restaurant fenikshof grimbergen

restaurant fenikshof grimbergen

Brasserie Feestzalen Fenikshof Grimbergen Kaart.
Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen in het Fenikshof. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. U bent succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief. Fenikshof Abdijstraat 20 1850 Grimbergen T 02 306 39 56 F 02 306 39 76 info@hetfenikshof.be wettelijke info.
Fenikshof 12 foto's' Frans Abdijstraat 20, Grimbergen, Vlaams-Brabant Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Beter dan dit wordt het niet! Begin aan je review voor Fenikshof. Brussel, Région de Bruxelles-Capitale. niet langer volgen. Het Fenixhof is een typische brasserie in Grimbergen, zoals je daar wel meer hebt. Een typische kaart, typische inrichting en Vlaamse vleesgerechten, veel gefrituurd en weinig vers.
Fenikshof 1850 Grimbergen, Abdijstraat 20 Op café gaan.
Zaak toevoegen registreren inloggen. wat vind jij? Meer info over deze zaak toevoegen? Meld het ons en we passen het zo snel mogelijk aan. Jouw correcties en/of aanvullingen. Beoordelen Delen Delen. Abdijstraat 20, 1850 Grimbergen. 02 30 63 956 Tel.
Restaurant Fenikshof in Grimbergen.
Korting op restaurants per mail ontvangen? Restaurant Fenikshof in Grimbergen. Over Restaurant Fenikshof. Abdijstraat 20, 1850 Grimbergen. Bij Restaurant Het Fenikshof in Grimbergen geniet u keer op keer van een gezellige en culinair hoogstaande ervaring. Wij garanderen een gastvrije en snelle service zodat u zich vlug thuis voelt.
Brasserie Feestzalen Fenikshof Grimbergen.
Met zijn schitterende ligging in de Parel van Brabant is het Fenikshof dé perfecte locatie voor een culinaire ervaring om nooit te vergeten. Onze brasserie maakt deel uit van de geklasseerde abdij van Grimbergen en pakt uit met unieke feestzalen in een prachtig decor voor allerhande aangelegenheden.
Fenikshof, Grimbergen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
lekker" vriendelijk en aangenaam restaurant." Bekijk beoordelingen waarin leuk om te doen voorkomt.: Het" eten was geweldig en een perfect e bediening van het personeel." Bekijk beoordelingen waarin perfect voorkomt.: Schrijf een beoordeling Beoordelingen 322. Waardering van reizigers. Tijd van het jaar. Bekijk wat reizigers erover zeggen.: 1 10 van 184 beoordelingen. 3 weken geleden beoordeeld. Het Fenikshof heeft het beste terras van Grimbergen en omstreken.
Brasserie Het Fenikshof in Grimbergen Tablebooker.
Brasserie Het Fenikshof. Brasserie Het Fenikshof. Betaalbare gezelligheid aan de geklasseerde abdijsite van Grimbergen die ongetwijfeld tot de mooiste van Europa behoort en een parel is van ons patrimonium. Een schitterend decor voor al uw belangrijke momenten. Een oase van groen en rust waar werken en genieten elkaar ontmoeten.
Fenikshof Brasserie, Grimbergen Tel: 023063. Restaurants goudengids.be.
Het Fenikshof is een ideale plaats om in de zomer te genieten van een heerlijke Grimbergen op het terrras en keuze heb je want het ganse gamma is beschikbaar met zicht op de prachtige abdijkerk. De bediening is er vriendelijk en ongedwongen, de snacks zijn lekker en verzorgd, de suggesties om van te smullen. Een adres om te gaan: alleen, met vrienden, met zakenrelaties! Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 5 augustus 2010. Zeer gezellig ingericht restaurant met een heel gevarieerde kaart.
Eik king groothandel restaurant fenikshof grimbergen.
Over Restaurant Fenikshof. Abdijstraat 20, 1850 Grimbergen. Bij Restaurant Het Fenikshof in Grimbergen geniet u keer op keer van een gezellige en culinair hoogstaande ervaring. Wij garanderen een gastvrije en snelle service zodat u zich vlug thuis voelt. Fenikshof Brasserie, Grimbergen Tel: 023063.

Contacteer ons

++ g star raw 3301 straight jeans ++
++ restaurant fenikshof grimbergen ++
++ sale g star jeans heren ++
++ g star jeans short ++
++ grijze g star jeans dames ++
++ gap star jeans ++
++ van eik ++
++ g star dames jeans sale ++